Aftale om fotografering ved FunSkate konkurrencer i Danmark


1.
Fotografer med salg for øje skal have tilladelse af Dansk Skøjte Union til at fotografere ved FunSkate konkurrencer i Danmark. Tilladelsen gives for et år af gangen og omfatter alle FunSkate konkurrencer.

2.
Forældre til børn under 18 år skal give skriftlig tilladelse til fotografering. Fotografen skal selv indhente tilladelser fra forældrene under konkurrencen.

3.
Det er kun tilladt at fotografere løbere, der konkurrerer i FunSkate Free, FunSkate Masters og FunDance.
Disse løbere er alle alene på isen, når de er i aktion.

4.
Fotografen skal gennemgå listen over løbere, der har accepteret fotografering, før billederne publiceres på hjemmesiden, idet vi accepterer, at fotografen ved en fejl alligevel får fotograferet en sådan løber.
Disse fotos skal slettes omgående.

5.
Løberne må fotograferes i aktion på isen, uden blitz, samt i Kiss & Cry området. Der må også tages stemningsbilleder fra selve skøjtehallen.

6.
Billederne kan uploades på fotografens hjemmeside, hvor de skal ligge beskyttet fra offentligheden på et lukket område. Adgang til fotos fås via et fælles password, som fotografen udleverer ved tilmelding til fotografering ved den enkelte konkurrence.

7.
Forældre/løbere kan til enhver tid kontakte fotografen direkte og bede om at få billeder fjernet fra siden, hvorefter disse billeder fjernes indenfor 8 dage.

8.
Fotografen må kun benytte billederne til kommercielt brug, når der indhentes accept af de afbildede personer først. DSU står til enhver tid til rådighed med kontaktinfo til klub/forældre, som fotografen har brug for at
komme i kontakt med, idet navn og kontaktdata til løbere på billeder, der er mere end tre år gamle ikke kan garanteres.


August 2017

Dansk Skøjte Uninon betingelser for fotografering:
Betingelserne er for fotografering er udstedt af Dansk Skøjte Union.