Har du gode ideer til Skojtefoto.dk eller fotografen...


Har du gode ideer til Skojtefoto.dk og hvordan vi dækker konkurrencerne fremover, så vil vi meget gerne høre om dem.

Hvad kunne I godt tænke jer som løber, forældre eller klubber til fotografen og de mange billeder der bliver til fra konkurrencerne så lad os meget gerne høre fra jer.

Skøjtekonkurrencer er meget tidskrævende for fotografen da der i snit er mellem 4-800 billeder af hver løber inden de bliver sorteret. Salget er desværre ikke stort nok i forhold til hvor mange timer der bliver brugt både gratis i hallen og efterfølgende hjemme ved computeren til både sortering, beskæring osv.

Så desværre bliver det nogen gange prioriteret at komme til andre sportsgrene hvor salget er større. Dette er vi rigtig kede af da vi nyder at komme ud og fotografere skøjteløb som vi jo har gjort i mange år.

Så fra den nye sæson er vi nød til at have en tilmelding fra løbere der ønsker at blive fotograferet og et beløb på 149,- for fotografering, for det beløb bliver man fotograferet og modtager en valgfri digital fil i fuld opløsning som på hjemmesiden også koster 149,- derefter kan man som før købe billederne på hjemmesiden til normal pris.

Forslag fremover:
Vi har tænkt at lave en pakkeløsning hvor man kan købe alle billederne ubehandlet og usorteret til en fast pris og så vil billederne stadig blive billedbehandlet løbende komme på hjemmesiden.

Da vi gerne vil levere det bedst mulige og det som ønskes af jer fra konkurrencerne søger vi her andre forslag til ønsker / behov så vi kan fortsætte med at komme ud og fotografere skøjteløb.

Håber at høre fra jer med nye ideer, da din mening er vigtig.

Kontakt fotografen:
Har du gode ideer til Skojtefoto.dk og hvordan vi dækker konkurrencerne fremover, så vil vi meget gerne høre om dem.

Hvad kunne I godt tænke jer som løber, forældre eller klubber til fotografen og de mange billeder der  bliver til fra konkurrencerne så lad os meget gerne høre fra jer.