LIVE.Skojtefoto.dk til dem der ikke kan vente


Til denne sæsons konkurrencer åbner Arnason for et nyt tilbud til alle der har svært ved at vente på at se billederne fra en konkurrence.

Via et nyt LIVE-site vil alle billeder med løberen kunne ses kort efter at løberen har løbet sit program eller efter alle klassens løbere har løbet.

Billederne ligger ubehandlet på sitet bag et personligt kodeord så kun den der har givet fotoaccept på den pågældende løber kan se dem.

Her vil det også være muligt at bestille enkelte billeder digitalt til halv pris eller bestille et pakketilbud med ALLE billeder fra den klasse med den løber digitalt til en meget god pris.
Billederne er ubehandlet og ikke sorteret, så der får man alt der er taget, disse billeder bliver heller ikke behandlet efter bestilling af dette tilbud, de er købt som beset og man kan ikke fortryde sit køb efter de er modtaget. Så kan man selv sortere dem og finde de bedste.

Billederne vil enkeltvis efter bestilling kunne downloades med det samme til f.eks. øjeblikkelig brug på sociale medier.

Det kræver dog at der er en internetforbindelse til rådighed for fotografen i hallen hvor han sidder til at sende de mange billeder. Er der ikke det bliver billederne først tilgængelige efter dagens program.


Hvordan gør man så?

1)
Udfyld en fotoaccept på løberen,

2)
Når billederne er tilgængelige på LIVE-siden får du et personligt kodeord på den mail du har brugt til din fotoaccept.

3)
Via personligt kodeord kan du nu se de ubehandlede billeder og bestille dem digitalt og derefter downloade dem til øjeblikkelig brug.


Hvis der ikke ligger en fotoaccept i systemet på den pågældende løber er billederne ikke tilgængelige.
Udfyldes en fotoaccept vil billederne være tilgængelige kort efter hvis billederne er uploadet.

Vigtigst så afhænger det af en god internetforbindelse fra skøjtehallen. Er der ikke det så bliver det først mandag efter konkurrencen.



Om billederne

Billederne er som sagt ubehandlede og ikke gennemset. Dvs. der er måske 500 billeder hvor mange af dem jo skal slettes. Men imellem dem er alle de gode jo også.

De digitale billedfiler er i JPG-format direkte fra kameraet derfor også ubeskåret.

De ligger på LIVE-siden i en begrænset periode og det er kun i den periode de kan bestilles som en samlet pakke.
Når fotografen har gennemgået de mange billeder havner de bedste på skojtefoto.dk hvor de kan bestilles på normal vis og fra det øjeblik er de ikke tilgængelige på LIVE-siden mere.
Til denne sæsons konkurrencer åbner Arnason for et nyt tilbud til alle der har svært ved at vente på at se billederne fra en konkurrence.